הוא תהליך המעשיר
את הארומה בבירה
באמצעות הוספת כשות
בשלב מתקדם בתסיסה
כדי להגיע לארומה המושלמת פיתחנו תהליך ייחודי במיוחד עבור LUMA, המאפשר למקסם את הארומות של כל סוגי הכשות ולהעצים את חווית השתייה של LUMA. הכשות הינו מרכיב בסיסי בבירה, “התבלין” שמקנה לבירה את המרירות ומגוון רחב של ארומות.
בקרלסברג LUMA שילבנו 3 זני כשות, במינונים מדוייקים המייצרים הרמוניה סנסורית מושלמת. בנוסף, השתמשנו בטכנולוגיית ה- DRY HOPPING שעד היום הייתה נחלת חלקן של מבשלות בוטיק קטנות בארץ.
כל אלו יחד יצרו בירה ייחודית נעימה לשתייה ובעלת טעם מרענן, המעניקים בשורה חדשה לעולם בירות הלאגר בפרט ולעולם הבירות בכלל.
הארומה המובחנת והפרחונית של LUMA היא סימן ההיכר הייחודי והבולט ביותר שלה. כדי ליהנות ממנה בצורה מיטבית יש להפוך את הבקבוק ולערסל אותו מעט כדי שכל מרכיבי הארומה הלא מסוננים יתפזרו בבירה.
להעצמת החוויה מומלץ למזוג ישירות לכוס וליהנות מבירה ארומתית במיוחד. הכוס הרשמית של LUMA בעלת עיצוב אלגנטי וצורה ייחודית המאפשרת לפתוח את הבירה וכך להדגיש את הארומה והטעמים בצורה הכי טובה שיש. הבקבוק והתווית בעלי עיצוב קלאסי ואלגנטי במיתוג חדש המבוסס על פרחי הכשות.
במגוון רשתות השיווק, בברים וחנויות מתמחות